top of page

האם מדונה תגיע שוב להשתטח בצפת?

  • Writer: שיווק ומכירות
    שיווק ומכירות
  • May 16, 2019
  • 1 min read

עשר שנים לאחר הביקור הלילי של הזמרת מדונה בצפת, בו השתטחה בקברי צדיקים בקבר האר"י הקדוש, עשויה הזמרת מדונה לנצל את שהותה בארץ לרגל הופעתה בגמר האירווזיון לשוב לצפת.

ארכיון: צילום – אנצ'ו סוכנות ג'ני.

הפרטים נשמרים בסוד וייתכן שכוכבת הפופ, לה יש זיקה ליהדות עקב לימודי הקבלה שעברה אצל הרב ברג, תגיע הלילה (חמישי) לצפת בדומה לביקורה בשנת 1999. באותו ביקור חפוז אליו הצטרפו גם איש התקשורת, חיים אזולאי וראש העיר דאז, אילן שוחט להפתעת המתפללים במקום שלא כל כך אהבו את הרעיון שהמדונה משתטחת בקברי צדיקים. מדונה שהייתה מכונה אף אסתר הגיע לצפת במסוק למנחת במרכז הרפואי בצפת ומשם לבית העלמין העתיק בצפת.

לא מן הנמנע שהזמרת תבקש להגיע לבית העלמין העירוני לקברו של הרב שרגא ברג, מייסד מרכז הקבלה בארה"ב שלימד בין היתר את מדונה ואשטון קוצ'ר. הוא ונקבר במתחם קבורה שרכש בבית העלמין בצפת. בהלוויתו הענקית של ברג ב-2013 נכחו גם כוכבים הוליוודים בהם,אשטון קוצר ומילה קוניס.

Comments


© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

bottom of page