הגולנצ׳יקים חוגגים: החלה ההרשמה לעצרת 70 שנה לחטיבת גולני
- שיווק ומכירות

- Aug 20, 2018
- 1 min read
בגולני כמו בגולני יודעים להעריך את תרומתם של חובשי הכומתות החומות. בהמשך לחגיגות ה-70 של המדינה, מציינים בגולני 70 שנה להקמת החטיבה בהשתתפות בוגרי החטיבה מאז הקמתה.

צילום: דובר צה"ל.
העצרת החגיגית תערך ביום חמישי (30.08.18) באמפיתאטרון בכרמיאל. מלבד חיילי החטיבה לדורותיהם ישתתפו כל חיילי ומפקדי חטיבת גולני הסדירה, משפחות שכולות, אנשי המילואים, פצועי החטיבה. את האירוע ינחה הקומיקאי אלי יצפאן. לאחר מופע העצרת תתקיים הופעה של הזמר ישי לוי.
חטיבת גולני ועמותת גולני מזמינות את כל בוגרי החטיבה מאז ועד היום לחגוג במשותף באירוע בכרמיאל. הכניסה לעצרת היא חופשית אך מותנת ברישום מוקדם באמצעות אתר האינטרנט בכתובת: https://bit.ly/2P76BaF
דברי מח"ט גולני שי קלפר ."לוחמי ומפקדי חטיבת גולני לדורותיהם אני קורא לכם לקחת חלק בחגיגות ה-70 שנה להקמתה של החטיבה מספר אחת חטיבת גולני. עצרת זו היא מפגש דורות של לוחמים, מפקדים ואחים לנשק ,כולנו חלק ממורשת מפוארת של רוח לחימה וניצחון כולנו חלק ממשפחת גולני. כל מי שמפעמת בו רוח גולני מאז ועד היום ,מוזמן להשתתף באירוע של מורשת ,גבורה, זיכרון ואחוות לוחמים מצפים לראותכם".







Comments