top of page

צלצולי פעמונים: דקלון וסגיב כהן מארחים את אהובה עוזרי בצפת בחסות מפעל הפיס

  • Writer: שיווק ומכירות
    שיווק ומכירות
  • Aug 14, 2016
  • 1 min read

מפעל הפיס ממשיך במסורת ועורך זו השנה השישית ברציפות עשרות מופעי תרבות למען רווחת הקהילה בישראל בכל רחבי הארץ בהשתתפות מיטב האמנים. המופעים יתקיימו בעשרות ערים וישובים ובהם ישתתפו אמנים מהשורה הראשונה.


13879466_1770827869829653_4037422352001561640_n

ביום ראשון (21.8.16), על הבמה ברחבת העירייה בצפת (21:00), יופיעו דקלון וסגיב כהן. השניים מארחים את הזמרת אהובה עוזרי במופע "עמק הפרחים" המוקדש ברובו לשיריה של מי שהייתה מלכת הזמר המזרחי שזכתה לא מכבר בפרס אקו"ם לשנת 2016. דקלון וסגיב כהן אף יבצעו משיריהם שזכו לחידושים.  

הפרויקט של מפעל הפיס ראה אור לראשונה לפני כשש שנים כאשר מפעל הפיס ציין 60 שנה להקמתו והחליט להעניק מתנה לקהילה ולקיים מופעים ברחבי הארץ. מטרת הפרויקט הייתה לאפשר לתושבי הפריפריה ליהנות ממגוון מופעי תרבות איכותיים. לאור הצלחת הפרויקט וההיענות הגבוהה מצד הציבור שפקד את המופעים, הוחלט לקיים את המיזם מדי שנה.

יו"ר מפעל הפיס, אלוף (מיל') עוזי דיין מציין: "הכפלת תקציב התרבות של הפיס מאפשר לנו לקדם  את התרבות הישראלית למען הקהילה ומיזם 150 המופעים מוכיח זאת. אני מברך את חברי למועצה לתרבות ואמנות על ההחלטה לקיים את המופעים גם השנה. המיזם  משיג שתי מטרות חשובות: מאפשר לציבור הישראלי, גם בישובים מרוחקים  מהמרכז, ליהנות מהתרבות הישראלית על כל גווניה ורבדיה ומעניק הזדמנות לאמנים הישראלים להיחשף  בפני קהל רחב יותר".

コメント


© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

bottom of page